Свадба на Веле и Зорка

0
192

Фотографија од свадбата на Веле Бошковски од родот Бејтовски и Зорка Софковска и двајцата од Илинден, во раните 70-те години

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука