2-а одд.ООУ Гоце Делчев-1986

0
839

Учителката Ема Стојановска , ООУ Гоце Делчев -1986 година ,со своето 2-а одделение

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука