Ученици од ООУ Гоце Делчев,80-те

0
494

ООУ Гоце Делчев беше базата каде се регрутираа идни играорци на КУД ИЛИНДЕН.

На фотографијава се учениците кои вежбаат фолклор под водство на брачниот пар ДИМЧЕ и СЛАВЈАНКА ПЕРЧИНКОВИ ,наставници по физичко воспитание во училиштето.

Претходниот артикал,АРАПСКА КУЌА-ХОТЕЛ ЈАДРАН
Следната статија2-а одд.ООУ Гоце Делчев-1986

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука