Наставничката Горица Кржовска со своето одделение

0
432

На фотографијата наставничката Горица Кржовска пр ООУ Гоце Делчев -Населба Илинден со своето одделение во учебната 1986/87 година.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука