OOУ Гоце Делчев-населба Илинден

0
406

На фотографијата учителката Мирјана со своето одделение(38 ученика)во 1974 година

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука