ООУ Гоце Делчев -Илинден,учителката Буда со своето одд.-1964

0
200

Благодарност до@Snezana Petrovska за испратената фотографија на истата Учителката Буда со своето трето одделение во 1964 година ,ООУ Гоце Делчев -Илинден

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука