КУД Илинден – 1983г

0
175

Фотографија од1983г.,од славното време на КУД Илинден , на истата членовите на фолклорната секција :сестрите близначки Валентина и Весна Ангеловски и Тони Симоновски,во прекрасната народна носија од скопска блатија.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука