КУД ИЛИНДЕН во 70-те од минатиот век

0
76

Оваа фотографија од машка и женска фолклорна постава според многумина е еден од најсилните состави на КУД ИЛИНДЕН во своето постоење

Претходниот артикал,Валентина Радуловиќ,сеуште ненадмината во два постигнати рекорди
Следната статијаДраго Маневски, загина на денешен ден

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука