Драгица Арсова со децата

0
143

Драгица Мирковска со синовите , Љупчо и тој малиот во скут Ѓокица ,кој денеска стана дедо ,нека му е здрав и жив внукот.Сега на Вас е да одредите колку е стара сликава.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука