Стар бунар

0
114

На фотографијата (од 1959г)Киро Дончевски во својот двор од бунарот ги напојува кравите со вода .Оваа е единствена куќа од тој период што се уште постои во Илинден.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука