Влез во Кадино и околните села

0
206

Оваа сообрајќаница од автопатот Велес- Скопје, го регулира влезот во поголем дел од селата од нашата средина.

Претходниот артикал,Поглед од Марино кон Дивле
Следната статијаМарио Благојевски-Џемо,фудбалер

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука