Свадба на Боне и Ленче

0
257

Фотографија од свадбата на Богоја-Боне Трајковски и Ленче Илиевска -1967 година.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука