Стара фотографија од ООУ „Браќа Миладиновци“

0
78

Фотографијата е извадок од еден документарец за ученички активности во училиштето ,запознавање со домашни активности во тоа време се изучуваше предметот ДОМАЌИНСТВО во 60-те години од минатиот век,во случајов учениците го следат чинот на домашни делатности што ги обавуваат нивните мајки,баби-предење волна

Претходниот артикал,Девојки од Илинден во 60-те години
Следната статијаЈордан Здравковски,уметник-аматер

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука