Полуматурска фотографија на 8-а

0
617

Полуматурската фотографија на 8-а одделение ,при ООУ Гоце Делчев-населба Илинден во 2009 година , на истата се и наставничката Јанка Николовска и Светлана Гешева.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука