Фотографија со поглед на Китка

0
33

Фотографијата е неправена неколку часа пред поголемото заоблачување што се случи вечерва.

Поглед на планината Китка од Кадинската кривина пред аеродромот

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука