Утвреден редоследот на кандидати за избор на Претседател

0
391

Државната изборна комисија со ждрепка го утвреди редоследот на кандидатите за избор за Претседател на Македонија

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука