Весна и Валентина

0
475

Сестри близначки Весна и Валентина Ангеловски, поранешни играорки на на КУД Илинден во временска дистанца од 36 години ,помеѓу првата и втората фотографија.

Претходниот артикал,НА ДЕНЕШЕН ДЕН 3 МАРТ
Следната статијаНА ДЕНЕШЕН ДЕН 4 МАРТ

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука