Свадба на Војче и Вера-1978

0
321

Фотографија од свадбата на Војче и Вера Стојановски -1978 година.

На фотографијата Младоженците и најблиските роднини на Војче сестрите Рада,Невена и Ленче ,Со зетовците Томче,Мице и Бранко и внуци од сестрите.

Оставете одговор

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молиме внесете ги вашето име тука