26.8 C
Skopje
недела, јули 3, 2022
Место за реклама
САТРА
дома РАЗНО Страница 43

РАЗНО

Во оваа категорија ќе се објавуваат актуелности,на денешен ден и хоби.

ВИДЕО ЗАПИС НА ДЕЛОВИ ОД ИЛИНДЕН

0
ВИДЕО ЗАПИС,ПРИПРЕМЕН ВО ФОТО ВИЗИЈА, КОРИСТЕНИ СЕ ФОТОГРАФИИ ОД ПОВЕЌЕ ИЗВОРИ,НА ФОТО ВИЗИЈА,СТУДИО БЕЛМОНДО, ДИМИТАР ЃУРОВСКИ И ФИЛИП НАСКОВСКИ.

Средно Општинско Стручно Училиште „Илинден“

0
СО РАБОТА ЗАПОЧНА ВО УЧЕБНАТА 2013/14 ГОДИНА, ДЕНЕСКА ВО ИСТОТО ВО 8 ПАРАЛЕЛКИ 259 УЧЕНИЦИ ГИ ИЗУЧУВАААТ-СЕ ОСПОСОБУВААТ ЗА ЕЛЕКТОТЕХНИЧКИТЕ НАУКИ.

Св. „Елена и Константин“ во Илинден

0
Св. „Елена и Константин“ во Илинден, Православниот христијански храм, црквата "Цар Константин и Царица Елена" во Илинден, е изграден во почетокот на 20-от век. Нејзината изградба започнала околу 1899-1900 година Но, со тек на време,...

Видео запис,спортска сала Гоце Делчев-Илинден

0
Видео запис,спортска сала Гоце Делчев-Илинден

Делот околу детската градинка

0
Видео запис , припремено од Slagjan Stojanovski Foto Vizija на делот околу детската градинка, опфатени се делови од Илинден и Марино.

Илина Соколовска – ритмичка гимнастика

0
Видео запис од настапот на нашата Илина Соколовска во Украина ,каде го освои првото место во ритмичка гимнастика.Илина гордост на нејзините родители на Илинден,Скопје и Македонија.
Место за реклама
Фреш Фарм

Популарно